דלג לתוכן
3.0Lirot
דלג לתשובה

האם יש תקרה לפטור לפי סעיף 125 ד?

כן, ישנה תקרה שנתית לפטור ממס רווחי הון, והיא מתעדכנת כמעט מדי שנה. גובה התקרה שונה בין זכאי יחיד לבין זוג נשוי שבו שני בני הזוג עומדים בתנאים (התקרה לזוג גבוהה יותר). בשנים 2024 עד 2026 תקרת הפטור לפי סעיף 125ד היא 15,000 ₪ בשנה כשבן זוג אחד זכאי, ו-18,360 ₪ כששני בני הזוג זכאים. למידע המלא על התקרות המעודכנות והתנאים, מומלץ לקרוא את המדריך הראשי שלנו בנושא סעיף 125ד'.

שאלות נוספות

לכל השאלות ←